Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/b/d/7/hemsida365.se/httpd.www/leosol2/wp-includes/wp-db.php on line 1753 Förfrågningsunderlag Bostadsrättsförening - Leosol Energi AB

Förfrågningsunderlag

Hem » Tjänster » Bostadsrättsföreningar » Förfrågningsunderlag Bostadsrättsförening

Förfrågningsunderlag för upphandling

Att kunna genomföra en kvalificerad upphandling av utrustning och installationsarbete handlar mycket om att ha ett bra förfrågningsunderlag. Vi hjälper er verksamhet att identifiera behoven och utforma ett komplett och detaljerat förfrågningsunderlag. Underlaget specificeras enligt AMA koder per disciplin, tex. ventilation, el, VS, styr- och regler, drift och bygg, vilket ger fler möjliga aktörer och därmed ett lägre totalpris för ert projekt.

Vi har goda referenser och underlag för upphandling av allt från laddstolpar (se länk), värme- och ventilation, serviceavtal ventilation, styr- och regler till avfuktare i garage (se länk) och solceller. Förfrågningsunderlaget kan omfatta byte till värmepump, fjärrvärme och återvinning i ventilation via t.ex. kryddhylleaggregat. Även individuell undermätning av värme, el och vatten kan upphandlas. Många gånger brukar det även löna sig att slå ihop el-abonnemang för minskade fasta kostnader.

Förfrågningsunderlaget utformas antingen mer traditionellt eller med tillägg om att entreprenören skall lämna garanti på energibesparing och t.ex. inneklimat.

Med ramhandlingen kan vi sedan utföra det tidskrävande arbetet med distribuering av underlaget till entreprenörerna via t.ex. e-avrop eller andra kanaler, samt hantera eventuella frågor och likställa inkomna anbud.

I fortsättningen kan vi sedan projektleda och hantera frågor under utförandet, samt slutbesikta när arbetet är färdigställt.

 

Boka ert intresse av ett förfrågningsunderlag
  0

  Eller boka/fråga via telefon, sms eller mail: 073 – 0910 116, order@leosol2.hemsida365.se.

  När ni bokat kontaktar vi er inom 1 dag för ett kostnadsfritt möte där vi kan resonera om en fortsättning.

  Genom att använda formuläret godkänner jag att Leosol Energi får behandla personuppgifterna enligt företagets Integritetspolicy.

   

  Välj oss på Leosol så får du

  PERSONAL MED LÅNG ERFARENHET

  VÄGEN TILL ETT GRÖNARE SAMHÄLLE

  PRISVÄRD TJÄNST

  EN ENKEL & SMIDIG BESTÄLLNING

  Mer om förfrågningsunderlag

  Varför förfrågningsunderlag?

  En stor fördel med förfrågningsunderlag för upphandlingar i en förening är att kunna lägga ansvaret för ett projekt på en extern part. Det är upprätthåller bland annat ett oberoende gentemot medlemmarna i föreningen, samt att det ger en form av ”ansvarsfrihet” för styrelsen gentemot medlemmarna (t.ex. om det skulle vara bekymmer med någon entreprenör).

  Referensobjekt BRF Sångkören – fler än 200 laddstationer för elbilar!

  Leosol har skrivit upphandlingen, ansökan till Naturvårdsverket och deltagit vid föreningens årsmöten. Arbetet resulterade i en lyckad anläggning där vi sedan fått förnyat förtroende med bl.a. värmepumpar. Nedan Leosols Lina samt Håkan från BRF Sångkören:

  Artikel sparade energi