Förfrågningsunderlag

Hem » Tjänster » Företag » Förfrågningsunderlag

Förfrågningsunderlag

Att kunna genomföra en kvalificerad upphandling av utrustning och installationsarbete handlar mycket om att ha ett bra förfrågningsunderlag. Vi hjälper er verksamhet att identifiera behoven och utforma ett komplett och detaljerat förfrågningsunderlag. Underlaget specificeras enligt AMA koder per disciplin, tex. ventilation, el, VS, styr- och regler, drift och bygg, vilket ger fler möjliga aktörer och därmed ett lägre totalpris för ert projekt.

Förfrågningsunderlaget utformas antingen mer traditionellt eller med tillägg om att entreprenören skall lämna garanti på energibesparing och inneklimat.

Vi har goda referenser och underlag för upphandling av allt från laddstolpar, värme- och ventilation, serviceavtal ventilation, styr- och regler till avfuktare (se länk nyhet sångkören) och solceller.

Med ramhandlingen kan vi sedan utföra det tidskrävande arbetet med distribuering av underlaget till entreprenörerna via t.ex. e-avrop eller andra kanaler, samt hantera eventuella frågor samt likställa anbuden som inkommit.

I fortsättningen kan vi sedan projektleda samt hantera frågor under utförandet, samt slutbesikta när allt är färdigställt. 

 

Bokning av startmöte för förfrågningsunderlag
  0

  Med detta formulär gör ni en intresseanmälan. Boka så kontaktar vi er inom 2 vardagar.

  Det går förstås även lika bra att boka t.ex. via telefon, sms eller mail: 073 – 0910 116, info@leosol2.hemsida365.se.

  Genom att använda formuläret godkänner jag att Leosol Energi får behandla personuppgifterna enligt företagets Integritetspolicy.

  Välj oss på Leosol för

  KUNNIGA INGENJÖRER

  VÄGEN TILL ETT GRÖNARE SAMHÄLLE

  PRISVÄRD TJÄNST

  EN ENKEL & SMIDIG BESTÄLLNING

  Rambeskrivning El
  Rambeskrivning styr- och regler
  Rambeskrivning Ventilation
  Rambeskrivning VS/Kyla
  Rambeskrivning Bygg
  Rambeskrivning driftoptimering