Hur får man ett perfekt inneklimat?

Publicerat 23 november, 2022

Hem » Företagsnyheter » Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare.

Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!).

Inneklimat kan numer fjärrstyras via internet och t.ex. skicka larm via mail. Det minskar underhållskostnaden. Svårigheten är att greppa över all teknik och att inte komplicera i onödan. Här vår Jacob som fixar fjärruppkoppling till en styrdator.

Install har bl.a. fixat elen, IVAB värme/kyla och Hellströms bygg allt annat förstås!

/Leosol Energi hos Hellströms i Piteå

#energi#inomhusklimat#klimatsmart#Install#ivab#hellströmsbygg#hellstroms#hellströmsochansa#ansabygg#ansa#värme#kyla#ventilation#VentilationSystem#fjärrstyrning#fjärruppkoppling#energibesparing#leosolenergi#företaginorrland#Norrland#skellefteå#piteå#leosol#leosolpiteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer