Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Publicerat 1 december, 2022

Hem » Företagsnyheter » Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!


I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och Sebastian Karlsson), underhöll med ett quiz från åren 1970-2010.

Det här har vi inte gjort för sista gången!

Boka den 28/2, 2023 – Välkommen då!

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Hur får man ett perfekt inneklimat?

Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare. Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!). Inneklimat kan numer fjärrstyras via...

läs mer