Litet eller medelstort företag med förbrukning över 300 000 kWh/år?

Publicerat 12 mars, 2020

Hem » Företagsnyheter » Litet eller medelstort företag med förbrukning över 300 000 kWh/år?

Litet eller medelstort företag med förbrukning över 300 000 kWh/år? Vi hjälper Er att göra en energikartläggning där Ni endast står för 50 % av kostnaden. Men tiden för ansökan är knapp – kontakta oss så att Ni får stödet!

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer
Hur får man ett perfekt inneklimat?

Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare. Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!). Inneklimat kan numer fjärrstyras via...

läs mer