Utan ventilation i villor kan det bli det fuktskador och i värsta fall en farlig miljö för människor.

Publicerat 4 juli, 2022

Hem » Företagsnyheter » Utan ventilation i villor kan det bli det fuktskador och i värsta fall en farlig miljö för människor.

Ventilation behövs i alla villor som används, annars blir det fuktskador och i värsta fall, slutligen, en farlig miljö för människor. Aggregatet på filmen installerar vi i både nya och äldre hus. Det har filtrering som t.o.m. tar bort pollen. Under sommarnätter tar aggregatet även in mer kall luft som ger kyla!

#ventilation #filtrering #inomhusmiljö #LeosolEnergi #Piteå #Skellefteå #Norrland

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer
Hur får man ett perfekt inneklimat?

Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare. Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!). Inneklimat kan numer fjärrstyras via...

läs mer