THIS IS HOW brygger gott öl och ligger i framkant med energieffektivisering!

Publicerat 29 september, 2022

Hem » Företagsnyheter » THIS IS HOW brygger gott öl och ligger i framkant med energieffektivisering!

I en energikartläggning tittade vi på nya sätt att kyla den värdefulla brygden. Våra beräkningar för frikyla från borrhål visade sig kunna ge så kallat ”frikyla” från berget året runt. Nu finns en färdig kalkyl att ta fram i tider av stigande elpriser. Tack för samarbetet Energikontor Norr och THIS IS HOW!


#Energikontornorr #thisishow #energieffektivisering #energikartläggning #frikyla #skellefteå #norrland #energi #piteå #Leosolenergi

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer
Hur får man ett perfekt inneklimat?

Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare. Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!). Inneklimat kan numer fjärrstyras via...

läs mer