Den billigaste kilowattimmen är den som aldrig behöver produceras.

Publicerat 1 november, 2022

Hem » Företagsnyheter » Den billigaste kilowattimmen är den som aldrig behöver produceras.

Det är alltså billigare att investera för en besparing på 10-20 procent av en byggnads energi, än att bygga ny motsvarande kraft i form av vind, sol, vatten eller kärnkraft.”, berättar Johan Stenlund. Det lönar sig att se över energikostnaderna och bli mer energieffektiv innan man tittar på att producera ny kraft. Detta uppmärksammas i en artikel i Norrbottens Affärer. Läs hela artikeln här; https://norrbottensaffarer.se/nyheter/pitea/artikel/foretagare-i-energikrisen-vi-behovs-mer-an-nagonsin/r0y4gddl. #energibesparing #energi #energismart #energieffektivisering #energikostnader #leosolenergi #norrland #skellefteå #piteå #företaginorrland

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer
Hur får man ett perfekt inneklimat?

Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare. Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!). Inneklimat kan numer fjärrstyras via...

läs mer