Tack för ett intressant och givande frukostmöte i Piteå!

Publicerat 19 november, 2022

Hem » Företagsnyheter » Tack för ett intressant och givande frukostmöte i Piteå!

Värdefulla möten och föreläsningar av Oh My, Lundqvist Trävaru, Fastighetsägarna och Sparbanken Nord. Vi har etablerat ett kontor i Piteå men kan inte säga att energipriserna ännu har påverkat vårt arbete (fotot), men vi laddar upp för en rusning mot energieffektivisering. På fotot en summering från Johan Johansson på Sparbanken Nord (till höger) och Nicklas Winblad von Walter till vänster.

Vi ses alla på nästa frukostmöte!

#piteåkommun#pnf#sparbankennord#fastighetsägarnamittnord#acusticum#ohmy#lundqvistträvaru#nolia#piteasciencepark#företagarna#pt#piteatidningen#leosolenergi#norrland#skellefteå#piteå#energipriser#energieffektivisering

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer
Hur får man ett perfekt inneklimat?

Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare. Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!). Inneklimat kan numer fjärrstyras via...

läs mer